Άρθρο για έξυπνο σπίτι

Δημιουργήσαμε αυτό το άρθρο για να σας ενημερώσουμε πλήρως για τα προϊόντα μας σχετικά με το να μετατρέψετε το σπίτι σας σε έξυπνο σπίτι. Θα έχετε ακούσει φυσικά για τις αυτόματες λειτουργίες που πλέον μπορούμε να έχουμε στον χώρο μας όπως μία αυτόματη λάμπα η να μετατρέψουμε μία συσκευή σε έξυπνη και να την διαχειριζόμαστε από το κινητό μας τηλέφωνο. Όλα αυτά βέβαια έως τώρα κόστιζαν πολλά χρήματα και εργασία για να τα πραγματοποιήσουμε αλλά πλέον υπάρχουν οικονομικοί τρόποι και έξυπνα προϊόντα που μπορούν να μας προσφέρουν άνεση και να κάνουν την διαφορά στην ζωή μας. 

Το κατάστημα μας προμηθεύεται έξυπνες μπρίζες απλές και αδιάβροχες, έξυπνους αισθητήρες κίνησης με τηλεειδοποίηση, έξυπνες λάμπες και πολλά άλλα προιόντα για το σπίτι σας. Θα βρείτε όλα μας τα προϊόντα στον κατάλογο του καταστήματος μας. 

Έξυπνη μπρίζα: Τοποθετώντας μια έξυπνη μπρίζα είτε πάνω σε μία απλή είτε με καλωδίωση έχετε τον απόλυτο έλεγχο της. Όλα τα έξυπνα προϊόντα διαθέτουν το πρόγραμμα τους και το κατεβάζετε από την αντίστοιχη εταιρία που συνεργάζεστε (playstore-apple store). Έπειτα με πολύ απλά βήματα μέσω της εφαρμογής συνδέετε την μπρίζα με το κινητό σας τηλέφωνο και άρα και ότι έχετε συνδεμένο επάνω στην έξυπνη μπρίζα. Π.χ εάν συνδέσουμε επάνω στην έξυπνη μπρίζα ένα κλιματιστικό η μία καφετιέρα θα μπορούμε από απόσταση να έχουμε δυνατότητα να διαχειριστούμε την συσκευή. 

Έξυπνη λάμπα: Με τον ίδιο τρόπο όπως παραπάνω συνδέουμε την λάμπα με το κινητό μας τηλέφωνο και αποκτάμε πρόσβαση σε αυτήν που κάνει εφικτό τον απόλυτο έλεγχο της. Μπορούμε να την ανάψουμε, να την σβήσουμε όπως και να ρυθμίσουμε την φωτεινότητα και το χρώμα της. Όλα αυτά από το κινητό μας τηλέφωνο και φυσικά από όπου και αν βρισκόμαστε. 

Έξυπνος αισθητήρας κίνησης: Συνδέεται με το κινητό με τον ίδιο τρόπο όπως τα παραπάνω προϊόντα και μας προσφέρει την απόλυτη ασφάλεια. Έχουμε δυνατότητα να επιλέξουμε την ώρα ακριβώς οπού θέλουμε να καταγράφει τις κινήσεις καθώς και να μας ειδοποιήσει σε περίπτωση κίνησης μέσω email η άλλης ειδοποίησης. 

Έξυπνη κάμερα: Συνδέεται με το κινητό με τον ίδιο τρόπο όπως τα παραπάνω προϊόντα και μας προσφέρει την απόλυτη ασφάλεια. Μας δίνει την δυνατότητα να ελένχουμε τον χώρο μας live από όπου και να είμαστε καθώς και να τραβάμε φωτογραφίες η  να πραγματοποιούμε καταγραφή του χώρου είτε με καταγραφικό είτε με κάρτα μνήμης. Όλες οι κάμερες διαθέτουν νυχτερινή λήψη καθώς έχουν και αισθητήρα κίνησης αυτόματης λήψης. 

Με αυτούς τους τρόπους με ελάχιστα χρήματα μπορούμε να κάνουμε το σπίτι μας έξυπνο και να το διαχειριζόμαστε από απόσταση. διαβάζοντας αυτό το άρθρο είστε απόλυτα ενημερωμένοι για την χρήση των προϊόντων μας σε αυτήν την κατηγορία. 

Ευχαριστούμε που διαβάσατε το άρθρο μας. 

Με εκτίμηση kpps-team